The Face Book

1:08:00 π.μ.

Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά, κορίτσια! Πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει... Ήρθε η ώρα λοιπόν να φροντίσουμε το πρόσωπό μας, κρατώντας το άψογο, αλλά και προστατευμένο από τον ήλιο και ενυδατωμένο! Κι φυσικά δεν αρκεί μόνο το makeup που εμπιστεύεστε!! Θα σας παρουσιάσω, λοιπόν, τη δική μου... ιεροτελεστία περιποίησης προσώπου!

1.Epiduo

Έχοντας ακόμα κάποιο πρόβλημα με την ακμή και τα συνακόλουθα σημάδια της, ακολούθησα μια αγωγή, η οποία περιλάμβανε μέχρι και αντιβίωση!! Βλέποντας αποτελέσματα, δεν μπορώ να μη συστήσω την Epiduo Pump, μικρή ποσότητα της οποίας βάζω πάνω στα στίγματα-σπυράκια πρωί και βράδυ. Στεγνώνει αμέσως, δε μυρίζει και μεσοπρόθεσμα θα δείτε διαφορά. Αναζητήστε τη στα φαρμακεία. Νομίζω ότι χρειάζεται συνταγή γιατρού.

 2. La Roche-Posay Anthelios

Αν τα στίγματα εκτεθούν στον ήλιο, υπάρχει κίνδυνος κοκκινίσματος. Όπως και να 'χει, όμως το δέρμα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι απροστάτευτο. Για να έχουμε, λοιπόν... στον ήλιο μοίρα, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακή κρέμα όταν πρόκειται να βγούμε έξω. Θα τη χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, ως βάση makeup, προστατεύοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα μας. Tι θα σας πρότεινα, λοιπόν... Κάθε πρωί, πάνω από την Epiduo και πριν το makeup χρησμοποιώ την αντηλιακή La Roche-Posay Anthelios, η οποία έχει 50 δείκτη προστασίας, προστατεύει το δέρμα, το κρατάει ενυδατωμένο και έχει και μια λεπτή, αναζωογονητική μυρωδιά καρπουζιού. Θα τη βρείτε στα φαρμακεία

 3. Tommy G Intensive Finish Foundation

Σειρά έχει τώρα το αγαπημένο μας makeup. Φυσικά η καθεμία έχει ένα στάνταρ foundation που εμπιστεύεται, αλλά εγώ προτείνω το συγκεκριμένο της Tommy G. Είναι oil-free, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, απλώνεται εύκολα και προσφέρει πολύ καλή κάλυψη. Βγαίνει στα 35 ml, ποσότητα άκρως ικανοποιητική, αφού εγώ το αγόρασα αρχές Νοεμβρίου, το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και μόλις τώρα κοντεύει να τελειώσει (έχω πάρει μάλιστα ήδη το επόμενο), ενώ βγαίνει μόλις στα 15 ευρώ.
 Καθημερινοί μου σύμμαχοι λοιπόν για λάμψη και προστασία είναι το Epiduo, από πάνω η αντηλιακή που παρουσίασα και τέλος το makeup μου, ακριβώς με αυτή τη σειρά. Το βράδυ τι γίνεται, όμως;

1.Nivea Αναζωογονητικό Gel Καθαρισμου

Μου προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, ξεβάφει στο άψε-σβήσε και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπυς επιδερμίδας! Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε & Hydra IQ, καθαρίζει σε βάθος, ενώ σέβεται τη φυσική ισορροπία υγρασίας της επιδερμίδας.



2. Avon Planet Spa - Indulgent Spa Rituals

Μια φορά την εβδομάδα κάνω peeling προσώπου, επιλέγοντας το συγκεκριμένο προιόν από την Avon, που είναι ό,τι πρέπει και για το σώμα. Με μάυρη ζάχαρη και αφρικάνικο βούτυρο karite, έχει μια υπέροχη μυρωδιά και οι μικροσκοπικοί κόκοι του είναι το clue! Απλώνω σε καθαρό, νωπό πρόσωπο, κάνω απαλό μασάζ και ξεβγάζω.



 3. La Roche-Posay Effaclar

Με αυτό το gel που δεν περιέχει σαπούνι πλένω στο τέλος το καθαρισμένο πρόσωπό μου, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση και την καταπολέμηση όλων των στιγμάτων. Έχει τη λύση για όλα: φραγμένους πόρους, έντονη λιπαρότητα, ξηρότητα λόγω ερεθιστικών φαρμακευτικών αγωγών, ακμή κτλ., προσφέροντας αίσθηση φρεσκάδας.

Τελειώνοντας, βάζω άλλη μια στρώση Epiduo και, έπειτα, πηγαίνω για ύπνο!
Αγαπήστε το πρόσωπό σας, περιποιηθείτε το και προστατεύστε το!! Επίσης, μια επίσκεψη στον δερματολόγο σας πάντα βοηθάει!!

Till next time
xxx

  • Share:

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Το La Roche-Posay Effaclar το αγαπώ το χρησιμοποιώ χρόνια! Και δεν τελειώνει και ποτέ καθώς έχει πολύ μεγάλη ποσότητα :)
    Πολύ καλό ποστ!

    beautyproject-elinachris.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω φέτος ξεκίνησα και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! Γλυκιά μου ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια!! Τρέχω να δω το blog σου!!

      Διαγραφή