Ανακοίνωση (Demy X Anthi)

2:51:00 π.μ.




Φίλες μου, καλησπέρα!!

Η Σχολή έχει ήδη ξεκινήσει και διανύω μια περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα της ζωής μου, αλλά φυσικά ποτέ δεν αφήνω τις βόλτες, το γυμναστήριο και το So Demycious. Ευκαιρία λοιπόν να προετοιμάσω σήμερα κάποιες αναρτήσεις για το μπλογκ, με τη συγκεκριμένη να είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι πρόκειται ουσιαστικά για κάποια ανακοίνωση σχετικά με την οργάνωσή του!

Όπως θα έχετε διαπιστώσει λοιπόν, στην ενότητα "The skin I live in" ανεβάζω posts σχετικά με μακιγιάζ, το δέρμα μας γενικότερα κλπ. Σκέφτηκα λοιπόν ότι, εφόσον δεν είμαι αρμόδια για τέτοια ζητήματα, καλό θα ήταν να ζητήσω βοήθεια από κάποιον/α πιο ειδικό σχετικά με αυτά τα θέματα. Ήρθα λοιπόν σε επαφή με την Ανθή Γιαννακίδου, η οποία είναι beauty blogger και εξαίρετη make-up artist από τη Θεσσαλονίκη, η οποία θα με βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία της σε αυτό τον τομέα. Έχει σπουδάσει  Make Up Artist στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αλλά και Manicure & Pedicure στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ενώ έχει εργαστεί για τη Pharmacy Μegastore και για την
εταιρεία GOSH Copenhagen Slovakia.

Έτσι, αρκετά άρθρα στο "The Skin I Live In" θα είναι δικά της, εφόσον είναι αρμόδια σε θέματα επιδερμίδας, μακιγιάζ κλπ. Η συνεργασία μας έχει ήδη ξεκινήσει και είμαι ιδαίτερα χαρούμενη, ενώ στο μεταξύ εσείς μπορείτε να τη γνωρίσετε και να δείτε τη δουλειά της εδώ:

Instagram:
https://www.instagram.com/anthigiann/

Κανάλι στο YouTube:
www.youtube.com/channel/UC1AADVaBY92jz49NExcyPDA

Σελίδα στο Facebook:
https://www.facebook.com/AnthisNailsMakeUpCosmeticsParfums


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια